måndag 5 november 2007

Underkläder, Korsetter och Korsetter


Hej och välkommen till Mio Destino.



  • Underkläder

  • Korsetter

  • Pyjamas

  • Herrunderkläder

  • Baddräkter och bikinis

Mio Destino är en webbsida med lyxiga underkläder. Sidan är gjord för att visa det vackraste inom märkesunderkläder från hela världen och för att göra online-shopping till en underhållande och underbar underklädesupplevese.

Med lyxiga märken, överlägsen kundtjänst och fina förpackningar, som gör att varje köp känns som en gåva, är Mio Destino det perfekta stället för fantastiska underkläder, sexiga nattlinnen och underbart exotiska simkläder året runt.

Mio Destino skickar vackert inslagna plagg vart som helst i världen.
Mio Destinos märkesprodukter:
· Damunderkläder
· Behåar, bl a balkongbehå (balkonette-behå), plungebehå, push-upbehå, halterneck-behå, halvkupsbehå, triangelbehå och vadderade behåar.
· Trosor, bl a hipsters, briefs, string, tanga, French knickers, panties och korsetttrosor
· Stumpebandshållare
· Linnen, camisoles
· Babydolls
· Baddräkter och bikinis
· Korsetter, Bustiers och Waspies
· Pyjamas
· Sovkläder
· Morgonrockar
· Herrunderkläder

Förpackning och leverans
Alla Mio Destinos underkläder, simkläder, korsetter och sovkläder levereras vackert inslagna i Mio Destino-silkespapper, i en elegant styv svart Mio Destino-presentask knuten med rött band, redo att överlämnas till din älskade som present – helt utan extra kostnad och utan ansträngning… det är så enkelt.
Mio Destino är stolta över sin skickas-samma-dag ’internationella’ avsändningsservice som gäller världen över (för utförda beställningar som tas emot före kl 15.00 GMT). Din vara kan levereras antingen via Royal Mails ’premium international signed for service’ (paketet kvitteras ut av dig), en expresstjänst som tar mellan 4-10 dagar beroende på leveransort; eller via Fed Exs ’International Expedited service’ som vanligtvis tar 1-3 dagar. Priserna för dessa tjänster anges när du gör dina leveransval vid kassan under ditt köp.
Betalningsval
Mio Destino tar emot betalning via Mastercard, VISA, AMEX, Delta, Electron, Solo, Switch, Maestro, Bank Transfer (banköverföring) och PayPal.
Återköp
Mio Destino erbjuder byte eller återköp inom 14 dagar efter det att du fått varan. För att returnera ett plagg, skriv ett mail till info@miodestino.co.uk med ”RETURN REQUEST” i ämnesfältet; ange ditt namn, beställningsnumret samt namnet på varan som du vill lämna tillbaka eller byta. Kontrollera sedan att alla prislappar och etiketter sitter kvar på plagget, och att det inte har använts eller skadats, och skicka det sedan till:
RETURNS, Mio Destino, 42 Duke Street, Leicester, UK LE1 6WA
Du står för kostnaden av att returnera varan/varorna till oss. Mio Destino ansvarar inte för bortkomna returpaket, därför föreslår vi att du skickar plagg som rekommenderade brev. Köpbevis och leveranskvitton för rekommenderade brev ska behållas av kunden.
Övrigt
Du ansvarar för betalning av alla eventuella sälj-, användningskatter, MOMS, property tax, tullavgifter, samt andra skatter kopplade till en beställning eller till en vara/varor som skickats, med undantag för skatter som baseras enbart på Mio Destinos nätinkomst. Om vi behöver betala några skatter är det du som debiteras och får betala dem.
Skäddarsydda Plagg
Mio Destino erbjuder skräddarsydda korsetter speciellt framtagna för att exakt passa din kroppsform. Vi kan ej ta emot skräddarsydda plagg i retur. Det är därför extra viktigt att du kontrollerar dina mått vid beställning as korsetter, waspies och andra skräddarsydda plagg.
Vinn Vackra Pyjamas, Simkläder, Korsetter och andra fina priser!
Mio Destino anordnar regelbundet tävlingar där vi ger bort vackra underkläder, märkespyjamas, korsetter, samt andra priser till lyckliga vinnare. Berätta för dina vänner och öka dina vinstchanser!
Allt du behöver göra är att fylla i ditt namn, emailadress, kön, ålder, land, postkod och markera i rutan att du läst och godkänt reglerna. Klicka sedan på den röda ’Enter Competition’-knappen. Så enkelt är det – lycka till!
Nyheter om Mio Destinos Nya Kollektioner, Utlottningar och Erbjudanden
Registrera dig här för att regelbundet få Mio Destinos nyhetsbrev med nyheter om tävlingar du kan delta i, produktrecensioner samt information om nya märken och produkter som Mio Destino erbjuder.
Modetips, Kändisskvaller och Galna Historier om Underkläder
Besök MioBloggen www.miodestino.co.uk/blog för att regelbundet läsa produktrecensioner, kändisskvaller och galna och roliga nyheter om märkesunderkläder, sim- och sovkläder.
Tyvärr kan vi för tillfället bara korrespondera på engelska.

Vi leverera till många delen av Sverige till vår Svensk kunderna inklusive : Laholm, Stockholm, Göteborg, Jonkoping, Malmo, Norrkoping, Uppsala, Falun, Kristianstad, Vasteras, Orebro, Linkoping, Lulea, Umea, och Ostersund.

Trevlig shopping!
Önskar era vänner på Mio Destino.

Inga kommentarer: